2 Ekim 2010 Cumartesi

Prof. Doktor Nusret Karasu Göğüs Hastalıkları Hastanesi

Prof. Doktor Nusret Karasu Göğüs Hastalıkları Hastanesi







































Hastane Adı:Prof. Doktor Nusret Karasu Göğüs Hastalıkları Hastanesi
Telefon:(0322) 227 20 06
Faks:(0322) 224 96 85
Adres:Hacı Ömer Sabancı Cad. Hastaneler Kavşağı
İl:Adana
İlçe:Seyhan
Web Adres:www.adanaghh.gov.tr


Prof. Doktor Nusret Karasu Göğüs Hastalıkları Hastanesi adres ve iletişim bilgileri. Prof. Doktor Nusret Karasu Göğüs Hastalıkları Hastanesi tanıtım sayfası. Prof. Doktor Nusret Karasu Göğüs Hastalıkları Hastanesi randevu alma.

Prof. Doktor Nusret Karasu Göğüs Hastalıkları Hastanesi Hakkında
MİSYONUMUZ

Bilimsel ve vicdani etik ilkeler doğrultusunda açık, güvenilir ve dürüst bir tanı ve teşhis hizmeti sunmak, Hastaların ve çalışanların memnuniyetine odaklı sağlık   hizmetini uygun ekonomik koşullarla sunabilmek, Toplumumuzun sağlık bilincini arttırmak amacıyla, eğitici ve bilgilendirici hizmetlerde bulunmak, Sürekli eğitim, ölçme ve iyileştirme yöntemlerini kullanarak her koşulda hasta memnuniyetini sağlamak.

VİZYONUMUZ

En üstün hizmet, insana hizmettir ' inanç ve anlayışıyla Adana ve bölge halkını kucaklayan Özel Ömür Tıp Merkezi'nin en önemli hedefi; Konusunda uzman ekibi, çağdaş teknolojisi, maliyet ve verimlilik ilkeleri doğrultusunda, hizmet verdiği bölgede gerek sunmuş olduğu sağlık hizmetlerindeki mükemmellik, gerekse akademik alanda gösterdiği başarılarla bölgede aranılan, referans gösterilen ideal bir sağlık kuruluşu olabilmek ve bu ideali geleceğe taşımaktır.

Benzer Yazılar



0 yorum:

Yorum Gönder