16 Ekim 2010 Cumartesi

Ahmet maranki alerji belirtileri ve tedavisi

alrs
Alerjik durumlar,genellikle psikolojiktir ya da yanlış beslenmeden kaynaklanabilir. Özellikle son yıllarda hazır gıdaların, boyalı katkı maddeleri içeren yiyeceklerin, beyaz un ve şekerin aşırı miktarlarda tüketilmesi alerjik reaksiyonları artırdı. Her türlü alerjide karaciğerin temizlenmesi ve toksinlerin atılması çok önemlidir. Ahmet maranki önerileri için
Yeterli miktarda C vitamini almak çok önemlidir. Alerjik belirtiler görülen kişinin, vücut direncini azaltan pastırma, sucuk, konserve, et ve balıklar, kavun, çilek gibi gıdaları tüketmekten kaçınması gerekir.

Yazının devamını okuyun… »

Popularity: unranked [?]

Karpuz Detoksu-Ahmet Maranki

kar1
Ahmet Maranki,Karpuz Detoksu,Karpuzla Zayıflama.
Kahltıda 3 bardak bitki çayı ve kilosu 60-70 arasında olanlar 500 gr,kilosu 70 ve üzeri olanlar ise 1 kilogram karpuz tüketmelidir.
Öğlende aynı şekildedir.
Akşam da aynı şekilde kullanılamlıdır.
Karpuz detoksuna başlamadan 3 gün önce,detoksun etkisini arttırmak için kırmızı et,tavuk gibi şeyler tüketilmemelidir.
2 detoks arasında da bu kurala uyulmalıdır

Popularity: unranked [?]

sağlıksız saçlara, varisli damarlara kadar pek çok derde deva…
ee
Elma sirkesi ile cilt güzellik uygulamalarını siz de evinizde kolayca uygulayabilirsiniz.

Yazının devamını okuyun… »

Popularity: unranked [?]

11
Hıçkırık için bitkisel çözümler

* 2-3 adet tane karabiber ağza alınır.

* Bir su bardağı kaynar suyun içine 4-10 gram karanfil konulur. 10 dakika bekletilerek günde 2-3 bardak içilir.

Yazının devamını okuyun… »

Popularity: unranked [?]

Kozmik beden temizliği yılda 2 defa genellikle kozmozdaki ay hareketlerine bağlı olarak ilkbahar ve sonbaharda yapılır.
e1
Kozmik beden temizliği; ilkbaharda mart, nisan, mayıs aylarında, sonbaharda ise eylül, ekim, kasım aylarında ayın gökteki hareketine göre ayın 9. günü beklenir.

Yazının devamını okuyun… »

Popularity: unranked [?]

Ahmet maranki ayva kürünün faydaları

Ahmet Maranki özellikle bayanların ayva kürü yaparak tüketmesini önerdi. Ayva kürünün şöyle faydaları bulunuyor. Emziren kadınlarda sütün artmasını sağlamaktadır. Bir takım kötü kokulardan şikayetçi olan hanımlar için bu kokunun giderilmesini sağlamaktadır. Kalın bağırsağında temizlenmesini sağlamaktadır. Ayva kürünü uygularken mevsiminde ve taze olarak tüketmeye gayret göstermelisiniz. Mevsimi olmadan tüketeceğiniz ayvanın çokta faydası olmasını beklemek yanlış olur.
Ahmet Maranki ayva kürü
Ayvayı çok farklı şekillerde tüketebilirsiniz. Ama çiğ ayva yemeniz pek önerilmez. Bunun yerine aşağıdaki önerileri dikkate alırsanız ayvanın faydalarından daha rahat yararlanabilirsiniz.
-Ayvayı bir miktarda suda haşlayarak bu suyu içebilirsiniz.
-Ayva kompostosu yaparsanız günde 2 kase yemeniz tavsiye edilir.Ama ayva kompostosunu şeker katmadan yapmanız önerilir.Eğer şekersiz tüketmekte zorluk çekiyorsanız içerisine 2-3 kaysı yada 1 tane elma ilave ederek tüketebilirsiniz.

Popularity: unranked [?]

Cildimiz adeta bizim kartvizitimizdir.O nedenle cildimize iyi bakmamız gerekir.Kimse olandan daha erken yaşlanmak istemez.Eğer böyle bir düşünce içerisindeyseniz cilt sizin için kilit kelimedir.Cildinize iyi bakarsanız yaşlılığın olumsuz etkileri ile daha geç yüzleşebilirsiniz.Birde cilt bakımına mümkün olabildiği ölçüde erken başlamanız tavsiye edilir.Yaşlandıktan sonra cilt bakımının pek bir işe yaramadığını gözlemlersiniz.Benim yaşım genç ne cildi falan demeden cilt bakımına önem vermelisiniz.Yaşlandığınız zamanda yaşıtlarınızdan daha genç ve diri cilde sahip olarak bunun ödülünü fazlasıyla alacaksınız.Ahmet Maranki yumurta ve havuç karışımı bulunan cilt bakım maskesi önerdi.
guzellik_emp
Ahmet Maranki Cilt bakımı
Malzemeler:1 tane yumurta,1 kaşık havuç suyu,yarım kaşık zeytinyağı
Hazırlanışı:Yukarıda saydığımız bütün malzemeleri bir kap içerisinde iyice karıştırın.Cildinizi temizledikten sonra hazırlamış olduğunuz karışımı yüzünüze uygulayın.Etkisini görebilmek için en az 15 dakika ciltte bekletin.Sürenin tamamlanması ile birlikte cildinizei ılık su ile bol bol yıkayın.

Popularity: unranked [?]

Ahmet Maranki Maydanoz Kürü

Prof. Dr. Ahmet Maranki’nin gençlik iksiri bu kür, Kaciğer hastalıkları, özellikle Hepatit B ve Hepatit C için, Cilt güzelliği için, böbrekleri temizlemek ve fonksiyonlarını dengeliyor, gençlik ve dinçlik sağlıyor.

Yazının devamını okuyun… »

Popularity: unranked [?]

Maranki Saç Dökülmesi

Loğusalık, sonbahar, kronik rahatsızlıklar, yanlış diyet ve rejimler, uzun süreli ruhsal gerginlik gibi dönemlerde saç dökülmesi artabilir.
sac
Hatalı beslenme, demir, kalsiyum, çinko, A, E, D vitamin eksikliği saç dökülmesinin önemli sebeblerindendir.

Yazının devamını okuyun… »

Popularity: unranked [?]

Ahmet Maranki SOĞAN SUYU Kürü

Prof. Dr. AHMET MARANKİ Kuru SOĞAN SUYU Kürü İle Zayıflama tarifi. Şeker hastaları ve kilosu fazla olanlar için Ahmet Maranki kuru soğan suyu kürü tavsiye ediyor. Soğan suyu kürü nasıl yapılır? Soğan kürü nasıl hazırlanır? Faydaları nelerdir?
sogan-suyuu
Şeker hastaları, diyabetliler için ve kilo fazlası olanlar için Ahmet Maranki soğan suyu kürü tarifi:
1 adet kuru soğanı kabuğuyla ve kökleriyle birlikte önce yıkayın. sonra sirkeli suda bekletin. 1 bardak kadar suda 3 taşım kaynatın. (kabuğunu soymayın,köklerini kesmeyin). Bu soğan suyu kürünü hiçbir yan etkisi olmadığından büyük küçük herkes içebilir. kandaki şeker oranını dengeler, fazla kilosu olanlara faydalıdır. Bir bardak soğan suyunun içine çeyrek limon suyu sıkılarakta içilebilir.

Popularity: unranked [?]

sponsorlu bağlantılar

Benzer Yazılar



0 yorum:

Yorum Gönder