16 Ekim 2010 Cumartesi

Ahmet Maranki KOLESTEROL için Bitkisel Formüller

kole
Kolesterol nasıl düşer? Kolesterol hangi bitkilerle düşer? Hangi bitkiler kolesterolü düşürür? Prof.Dr.Ahmet Maranki’ nin kolesterol için bitkisel önerileri nelerdir?
Kolesterol insan vücudu için gereklidir. Fakat kolesterole dikkat etmek gerekir. Çünkü kolesterol yüksekliği çeşitli hastalıklara sebebiyet verebilir.

Yazının devamını okuyun… »

Popularity: unranked [?]

Ahmet Maranki DOĞAL ANTİBİYOTİK

Antibiyotik ilaçlar vücutta neler yapar? Doğal antbiyotikler nelerdir? Doğal antibiyotik tedavisi nasıl yapılır? Hastalıklara karşı doğal antibiyotik tedavisi…Sağlığımız için antibiyotik ilaçlar mı yoksa doğal antibiyotik mi ? İşte Prof.Dr.Ahmet Maranki den doğal antibiyotik tarifi…
Sağlıkla ilgili bir sıkıntımız olunca hemen ilaca sarılırız. İlaçlara karşı bağımlılığımız vardır. Hastalığımızın hemen geçmesi için gelişigüzel antibiyotikler alırız.

Yazının devamını okuyun… »

Popularity: unranked [?]

ahmet maranki ayva kürünün faydaları

Ahmet Maranki özellikle bayanların ayva kürü yaparak tüketmesini önerdi. Ayva kürünün şöyle faydaları bulunuyor. Emziren kadınlarda sütün artmasını sağlamaktadır. Bir takım kötü kokulardan şikayetçi olan hanımlar için bu kokunun giderilmesini sağlamaktadır. Kalın bağırsağında temizlenmesini sağlamaktadır. Ayva kürünü uygularken mevsiminde ve taze olarak tüketmeye gayret göstermelisiniz. Mevsimi olmadan tüketeceğiniz ayvanın çokta faydası olmasını beklemek yanlış olur.
Ahmet Maranki ayva kürü
Ayvayı çok farklı şekillerde tüketebilirsiniz. Ama çiğ ayva yemeniz pek önerilmez. Bunun yerine aşağıdaki önerileri dikkate alırsanız ayvanın faydalarından daha rahat yararlanabilirsiniz.
-Ayvayı bir miktarda suda haşlayarak bu suyu içebilirsiniz.
-Ayva kompostosu yaparsanız günde 2 kase yemeniz tavsiye edilir.Ama ayva kompostosunu şeker katmadan yapmanız önerilir.Eğer şekersiz tüketmekte zorluk çekiyorsanız içerisine 2-3 kaysı yada 1 tane elma ilave ederek tüketebilirsiniz.

Popularity: unranked [?]

Cildimiz adeta bizim kartvizitimizdir.O nedenle cildimize iyi bakmamız gerekir.Kimse olandan daha erken yaşlanmak istemez.Eğer böyle bir düşünce içerisindeyseniz cilt sizin için kilit kelimedir.Cildinize iyi bakarsanız yaşlılığın olumsuz etkileri ile daha geç yüzleşebilirsiniz.Birde cilt bakımına mümkün olabildiği ölçüde erken başlamanız tavsiye edilir.Yaşlandıktan sonra cilt bakımının pek bir işe yaramadığını gözlemlersiniz.Benim yaşım genç ne cildi falan demeden cilt bakımına önem vermelisiniz.Yaşlandığınız zamanda yaşıtlarınızdan daha genç ve diri cilde sahip olarak bunun ödülünü fazlasıyla alacaksınız.Ahmet Maranki yumurta ve havuç karışımı bulunan cilt bakım maskesi önerdi.
Ahmet Maranki Cilt bakımı
Malzemeler:1 tane yumurta,1 kaşık havuç suyu,yarım kaşık zeytinyağı
Hazırlanışı:Yukarıda saydığımız bütün malzemeleri bir kap içerisinde iyice karıştırın.Cildinizi temizledikten sonra hazırlamış olduğunuz karışımı yüzünüze uygulayın.Etkisini görebilmek için en az 15 dakika ciltte bekletin.Sürenin tamamlanması ile birlikte cildinizei ılık su ile bol bol yıkayın ahmet maranki doğal cilt bakımı maskesi
Yazar by admin on Nisan 29th, 2010

Yazının devamını okuyun… »

Popularity: unranked [?]

Ahmet Maranki hocamızdan kalbe yarar meyve Alıç
Günümüzde ölümlerin birinci sebepleri kalp damar rahatsızlıklarıdır. Sarı dağ meyvesi olan alıç vardır. O bitkinin kırmızısının, yaprağını, çiçeğini yada kendisini toz haline getirip, suda demleyerek için. Kalp damar rahatsızlıklarınız için alıç suyuyla birlikte her gün bir bardak havuç suyu için. Yalnız havuç suyunun içine bir tatlı kaşığı zeytinyağı koyup içmek çok daha faydalıdır.

Popularity: 9% [?]

Prof.Dr. Ahmet MARANKİ Egzama Tedavi Yöntemi
Egzama Nedir? : Derinin sulanmasıyla meydana gelen bir iltihaptır. Daha çok el ayak ve yumuşak dokuda görülür. Kanın terkibinin bozulmasıyla alakalandırılmıştır. Karaciğer temizlenmesiyle tedavi edilebilir,

Yazının devamını okuyun… »

Popularity: unranked [?]

Çocukluk yaşlarda geçirilmiş Su Çiçeği hastalığı ile ilk adımı tamamlanan ZONA hastalığı orta ve ileri yaşlarda vücut direncinin düşmesi ile kendini göstermeye başlar.

Yazının devamını okuyun… »

Popularity: unranked [?]

Malzemeler :
1,5 litre su
1 çay kaşığı potasyum klorit
115 gram doğranmış taze kırlangıçotu
250 ml gliserin

Yazının devamını okuyun… »

Popularity: unranked [?]

Gönderen : BİTKİLERİN MUCİZELERİ | Tarih:8/9/2008

Ahmet Marankinin, 10 yaş gençleşme formülü sebzelerle yapılan bir detoks kürüdür. bu kür yılın belli zamanlarında yapılabiliyor ancak. Ekim,Kasım ve Aralık aylarında 1′er haftalık kürler halinde uygulanabilen dotoks programının uygulama biçimi şöyle:
Detoks programı boyunca uzak durulması gerekenbazı besinler :
Ekmek , hayvansal gıdalar, et ,süt, yumurta, peynir ,konsantre gıdalar,şeker yenmeyecek,
siyah çay içilmeyecek, .
DETOKS PROGRAMININ UYGULANIŞI :
Sabah: Lahana, havuç, maydonoz, ıspanak , kırmızı pancar gibi sebzelerin suları sıkılarak her sabah aç karnına, kahvaltı yerine, 2 bardak vucut sıcaklığında içine 1tatlı kaşığı zeytinyağı koyularak yudum yudum için.
Öğlen :mevsiminde olan sebzeler 5 dakika kadar hafif haşlanarak yenilecek suları da içilecek.
Akşam: salata ve sebze çorbası tüketilecek başka bir şey yenilmeyecek.
Detoks programının 7. günü akşamı, akşam yemeği yerine 1 su bardağı limon suyu ve 1 su bardağı zeytin yağını yudum yudum, burundan nefes almaya özen göstererek içeceksiniz. Burundan nefes almanın amacı, yağın vücutta gezinmesi ve bedeni temizlesi. Sabah kalkınca da lavman yapılacak.
LAVMAN UYGULAMASI :
İki buçuk litre su kaynayanatılır. Kaynayan su vücut ısısına gelene kadar soğutulur. İki kaşık limon suyu ve elma sirkesi ilave edilir.
Öncelikle bu karışımın yarım litresi, sulu lavman setinin torbasına doldurulur. Lavman setinin hortumunun ağzı hafifçe yağlandıktan sonra, diz dirsek pozisyonu alarak, makata sokulur. Lavman setindeki suyun kalın bağırsağa dolması beklenir. Dolduktan sonra minimum 5 dakika su kalın bağırsakta bekletilir.
Erken boşaltım hareket refleksi oluşursa boşaltım yapılır. Daha sonra hazırlanan karışımın iki litresi lavman setine doldurulur ve lavman işlemi için hazırlanılır.

Popularity: unranked [?]

AHMET MARANKİ RENKLERİN SIRRINI ANLATIYOR

Gönderen : BİTKİLERİN MUCİZELERİ | Tarih:8/9/2008

İnsan bedenininin her bölgesi için ayrı bir rengin anlamını açıklayan Maranki, bir çok hastalıkla savaşmada da bu renklerin önemine değindi.

Yazının devamını okuyun… »

Popularity: unranked [?]

Benzer Yazılar



0 yorum:

Yorum Gönder