2 Ekim 2010 Cumartesi

Özel Aksaray Hastanesi











Özel Aksaray Hastanesi






















































Hastane Adı:Özel Aksaray Hastanesi
Telefon:(0382) 216 06 06
Faks:(0382) 216 06 16
Adres:Hacılar Harmanı Mahallesi E-90 Karayolu Üzeri / AKSARAY
İl:Aksaray
İlçe:Aksaray Merkez
Web Adres:www.aksarayhastanesi.com


Hastaları ve yakınlarını dinleyip, bizzat da bilgilendiren bir yaklaşımla teşhis ve tedavi hizmeti verilebileceği inancı üzerine kurulan hastanemizde, yalnızca hastalıkların tıbbi teşhisi ve tedavisi ile değil, hastalarla da doğrudan insancıl bir içtenlikle ilgilenilecektir.

Özel Aksaray Hastanesi, böylesi bir ilgi gösterme iddiası ile yola çıkmıştır, çünkü şefkatin de, en az ilaç ve teknoloji kadar şifa verdiğini kabul ediyoruz.

Hastanemizden hizmet alabileceğiniz tıbbi bölümlerimizin listesi ise aşağıda olup, her birine özel daha ayrıntılı açıklamalara ulaşmanız için, ilgilendiğiniz bölümün

üzerine tıklamanız yeterlidir.

Özel Aksaray Hastanesi HakkındaHastanemizde, hasta ve yakınlarına şefkat ile yaklaşılacak olup, öncelikle de, hastalarımızın zarar görmemelerine yönelik teşhis ve tedavi hizmeti verilmesine özen gösterilecektir.

Bunun için de: Hastalarımıza içtenlikli ilgi gösterilerek, olası stres, öfke ve/ya kaygıları azaltılacaktır.Tedavi süreci zihinlerinde canlanacak şekilde sordukları soramadıkları sorular cevaplanacaktır.Gereksiz hiçbir tedavi uygulanmayacaktır.Tüm eylemlerimize dürüstlük rehber olacaktır.



Benzer Yazılar



0 yorum:

Yorum Gönder