23 Ekim 2010 Cumartesi

Anatolia Klinik Ankara / Çankaya

Anatolia Klinik







































Hastane Adı:Anatolia Klinik
Telefon:(0312) 426 14 74
Faks:(0312) 426 23 38
Adres:Bestekar Sokak No: 74/5 Kavaklıdere
İl:Ankara
İlçe:Çankaya
Web Adres:www.anatolia-klinik.com



Anatolia Klinik gençleşme güzelleşme ile ilgili sorunlarınızın çözüme kavuşacağı yerdir .

Günümüzde, özellikle plastik cerrahi eğitimi almamış kişilerin bir araya gelerek kurdukları "estetik  merkezleri" hızla çoğalmakta, konunun uzmanı olmayan kişiler sözde sihirli güzellik reçeteleri sunmakta ve sonuçta maddi ve manevi çöküntü ve hayal kırıklıklarına yolaçılmaktadır. Özellikle, yüzün gençleştirilmesi konusunda cerrahi ve cerrahi olmayan yöntemlerin kişi ve duruma özgü olarak ayrı ayrı veya kombine edilerek kullanılması optimum sonuçlar elde edilmesi için zorunludur.Bunun içinde derinlemesine bir bilgi birikimi ve sanat gözü gereklidir. Aynı şekilde, farklı plastik cerrahi uygulamaları sonrası güzellik uzmanı ve masörün aynı ekip içinde birlikte hareket etmeleri sonucun mükemmelliği açısından çok önemlidir.

Buradan hareketle, plastik cerrah, güzellik uzmanı ve masörün aynı çatı altında bir ekip oluşturmaları zorunludur. Anatolia Klinik'te bu ekip çalışması gerçekleştirilmektedir.

Günümüzde Estetik Cerrahide en önemli başarı belgesi istikrarlı performans gösterilmesi ve tekrar edilebilen sonuçlar elde edilmesidir. Doğada sihirli formüller yoktur. Bunun yerine, sürekli gelişen bilimin ışığında yeni bilgilerin adapte edilmesi ile geliştirilen teknolojiler ve bunu kullanan usta ellerin oluşturduğu güzel sonuçlar vardır. Estetik plastik cerrahi bilim ve sanatın eşsiz bir kombinasyonu olup, bu bütünü oluşturan parçalardan yekdiğeri olmaksızın mükemmele ulaşmak olanaksızdır.



Benzer Yazılar



0 yorum:

Yorum Gönder