16 Ekim 2010 Cumartesi

AHMET MARANKİDEN MENOPOZA ASLANPENÇESİ VE CİVANPERÇEMİ KÜRÜ

Gönderen : BİTKİLERİN MUCİZELERİ | Tarih:15/1/2009

kozmik bilim uzmanı ahmet maranki ,show tv de yayınlanan alişan ve çağla şikel in sunduğu herşey dahil programının 15.01.2009 tarihli yayınaına konuk olarak katılarak bizlere kainat eczanesindeki bitkilerin faydalarını ve hangi hastalığa hangi bitkiyi nasıl kullanmalıyız konusunda bilgiler ve kür tarifleri verdi.
ERKEN MEOPOZ,MİYOM,VE MENOPOZ DÖNEMİNDEKİ SIKINTILAR İÇİN KÜR:
miyom,erken meopoz,doğurganlıkla ilgili şikayetlere iyi gelen bu kür aynı zamanda menepoz döneminde sıkıntılar yaşayan hanımlarada iyi gelecektir.
KÜRÜN YAPILIŞI:
500 gr. kaynamakta olan suya bir tutam aslan pençesi atın. 1 taşım kaynatın ve ılındıktan sonra isterseniz içine az miktarda bal ilave ederek sabahlaeyin için.
aynı kürü akşam civanperçemi ile aynı şekilde hazırlayın ve için.
bu ,sabah aslanpençesi,akşam civanperçemi ile hazırlanacak olan kürü 20 gün boyunca düzenli olarak uygulayın.
20 günden sonra 1 hafta araverin ve tekrar aynı kürü aynı şekilde 20 gün adah yapın.
isterseniz bu kürü yaparken diğer bitkilerle birlikte adaçayı ve çoban çantası adlı bitkileri de ilave ederek kullnabilirsiniz.
bu kür aynı zamanda bağışıklık sisteminizide kuvvetlendirecektir.

Popularity: unranked [?]

Gönderen : BİTKİLERİN MUCİZELERİ | Tarih:15/1/2009

show tv de yayınlanan alişan ve çağla şikel in sunduğu herşey dahil programının 15.01.2009 tarihli yayınaına konuk olarak katılan kozmik bilim uzmanı ahmet maranki bizlere kainat eczanesindeki bitkilerin faydalarını ve hangi hastalığa hangi bitkiyi nasıl kullanmalıyız konusunda bilgiler ve kür tarifleri verdi.
kozmik salata nın malzemeleri:
kırmızı pancar,beyaz lahan,roka,tere,maydonoz,kuru soğan,turp,ıspanak,elma,havuç
turp un faydaları:
-kansere karşı tedavi edicidir.
-bağışıklık sistemini kuvvetlendirir.
lahana nın faydaları:
-kansere karşı koruyucudur.
-zayıflamaya yardımcıdır.hergün 1 litre kaynamakta olan suya 200 gr. beyaz lahanayı atın ve 3 dakika kaynattıktan sonra suyunun içine limon sıkarak için.
-ağrıyan ve şişen dize haşlanmış lahanıyı srarasanız iyi gelir.
Tere:
dünyadaki en güçlü toksin atıcı bitkidir.
ayva:
emziren annelerin sütünü artırır.haşlanarak yada tatlısı yapılarak tüketilebilir.
sarımsak:
hergece yatmadan evvel bir diş sarımsak( ezmeden) yutun.tansiyona iyi gelir toksin atıcıdır.
mide ve kalın bağırsağa iyi gelir.
KETEN YAĞI:
safra taşı ve böbrek taşı olanlara iyi gelir.
SAÇ KIRAN VE SKAL KIRANA KARŞI:
ısırgan yağı,çam yağı ve sarımsak yağını karıştırın ve saç kıran ,sakal kıaran olan böldelere sürün 1 hafta içinde sonucu görürsünüz.

Popularity: unranked [?]

Gönderen : BİTKİLERİN MUCİZELERİ | Tarih:27/1/2009

27.01.2009 tarihinde kanal-7 de hersabah yayınlanan ve sunuculuğunu nur ertürk ün yaptığı programa katılan kozmik bilim uzmanı ahmet maranki sağlığımızı korumanın yollarını ve bitkilerin şifalarını anlattı.
Bu bilgiler arasında dizinde kronik ağrı ve şişlik sorunu yaşayanlar ve dha farklı diz sorunları olanlar için önerdiği ispirto kürüydü.bu kürün uygulanışı;

Yazının devamını okuyun… »

Popularity: unranked [?]

Gönderen : BİTKİLERİN MUCİZELERİ | Tarih:10/2/2009

10.02.2009 tarihinde kanal 7 ekranlarında nur ertürk ün programına konuk olarak katılan prof.dr. ahmet maranki ,sağlık üzerine olumlu etkileri olan kür tarifleri verdi.bunlardan bazıları :
BEL,BOYUN,DİZ AĞRILARINA VE FITIK AĞRILARINA :
hardal yağı ve biberiye yağının içine zeytin yağı ilave edin ve bu üçlü karışımı birazcık ısıtarak ağrıyan yerlerinize sürün ve aşağıdan yukarıya doğru hareketlerle masaj yapın.
3 hafta boyunca her gece yatarken düzenli olarak uygulayın.

Popularity: unranked [?]

Gönderen : BİTKİLERİN MUCİZELERİ | Tarih:10/2/2009

ahmet rankiden kıl dönmesine karşı sıcak soğan kürü:
soğanı ısıtın. dayanabileceğiniz sıcaklılıktaki soğanı kıl dönmesi olan bölgeye kapatın. bekletin.bu uygulamyı birkaçkez yapın. ve her uygulamadan sonra bedeninizi gül suyu ile temizleyin.

Popularity: unranked [?]

Gönderen : BİTKİLERİN MUCİZELERİ | Tarih:10/2/2009

10.02.2009 tarihinde kanal 7 ekranlarında nur ertürk ün programına konuk olarak katılan prof.dr. ahmet maranki sağlık üzerine olumlu etkileri olan kür tarifleri verdi.bunlardan bazıları :
ISRGAN OTUNUN ŞİFALARI VE KULLANILIŞ ŞEKİLLERİ:
ahmet maranki ısırgan otunun çok şifalı bir bitki olduğunu ve pek çok derde deva olduğunu anlattı.
örneğin;
*sırtınız ağrıyor,diziniz ağrıyor yada herhangibiryeriniz… çiğ olarak ısırgan otunu alıp ağrıyan yerlerinize pat pat vurun ağrılarınız kaybolacaktır.
*ödemi olanlar,
250 gr. ısrganı saplarıyla birlikte 1 litre suya koyun ve 3 taşım kaynatın.3 hafta boyunca hergün taze olarak hazırlayacağınız ısırgan suyunu 3 hafta boyunca günde 5 bardak için.
*fil ayak hastalığına ve vücut ödemine karşı:
piren i haşlayın ve 3 hafta boyunca için. 1 hafta ara verip yeniden 3 haftalık bir kür daha uygulayın .(ısırgan otu kürünün miktarları kadar kullanın)

Yazının devamını okuyun… »

Popularity: unranked [?]

Gönderen : BİTKİLERİN MUCİZELERİ | Tarih:10/2/2009

10.02.2009 tarihinde kanal 7 ekranlarında nur ertürk ün programına konuk olarak katılan kozmik bilim uzmanı prof.dr. ahmet maranki yine sağlık üzerine olumlu etkileri olan kür tarifleri verdi.bunlardan bazıları :
SAÇ DÖKÜLMESİNİ ÖNLEYİCİ FORMÜL:
MALZEMELER:
*5 gr.sarımsak yağı
*5 gr. ısırgan yağı
*5 gr. çam yağı
*5 gr.biberiye yağı
*5 gr. badem yağı
*zeytin yağ
BU YAĞLARI KARŞTIRIN VE SAÇINIZA SÜRÜN. BİR MÜDDET BEKLEDİKTEN SONRA SAÇINIZI ŞAMPUANLA DEĞİL KAYISI SABUNUYLA YIKAYIN. ÇOK FAZLA YIKAYIP YAĞLARI TAMAMEN ARINDIRMAYIN. BU İŞLMDEN SONRA,2-3 LİTRE SUYA 1 BARDAK ÜZÜM SİRKESİ İLAVE EDİN VE SAÇINIZI BU SU İLE DURULAYIN .20 GÜN SONRA SAÇ DÖKÜLMENİZ DURACAK VE 40 GÜN SONRADA DÖKÜLEN SAÇLARIN YERİNE YENİSİ GELECEKTİR.

Popularity: unranked [?]

Gönderen : BİTKİLERİN MUCİZELERİ | Tarih:12/2/2009

star tv de her sabah yayınlanan ve sunuculuğunu petek dinçöz ün yaptığı arım balım peteğim programına konuk olarak katılan kozmik bilim uzmanı prof. dr. AHMET MARANKİ kainat eczanesindeki bitkilerin faydalarını,hangi hastalığa hangi bitkinin nasıl kullanılacağı konusunda konuşan maranki, sözleri arasında hibrit tohumlardan üretilen besin maddelerinin sağlığımıza çok zararlı olduğunuda söyledi. her mevsimin yenecek meyve ve sebzesi ayrıdır diyen maranki, zamansız yenilen besinlerin insan bedenin dengesini bozup hastalıklara neden olduğunu söyledi ve
herzaman olduğu gibi insan sağlığına faydalı olan bazı kür tarifleride verdi.işte bunlardan bazıları:
-VÜCUTTAN ÖDEM ATMAK İÇİN:
Sapları ile birlikte bir bağ maydonozu 500 gr. suda 3 taşım kaynatın ve hergece yatmadan önce 2 bardak için.
aynı işlemi ısırgan otunu ve saplarını kullanarak da yapabilirsiniz. iki bitkiyi karıştırmadan ayrı ayrı yapın. bir gün maydonoz,birgün ısırgan kaynatıp içebilirsiniz yada hangisini isterseniz o bitkiyi kaynatıp suyunu için.bu kürü 7 ile 21 gün arasında uygulayın.

Popularity: unranked [?]

Gönderen : BİTKİLERİN MUCİZELERİ | Tarih:12/2/2009

sunuculuğunu petek dinçöz ün yaptığı arım balım peteğim programına konuk olarak katılan kozmik bilim uzmanı prof. dr. AHMET MARANKİ kainat eczanesindeki bitkilerin faydalarını,hangi hastalığa hangi bitkinin nasıl kullanılacağı konusunda konuşan maranki, sözleri arasında hibrit tohumlardan üretilen besin maddelerinin sağlığımıza çok zararlı olduğunuda söyledi. her mevsimin yenecek meyve ve sebzesi ayrıdır diyen maranki, zamansız yenilen besinlerin insan bedenin dengesini bozup hastalıklara neden olduğunu söyledi.
SAÇLAR İÇİN:
saçları,cildi ve vücudun heryanını besleyen kandır. kanınızın temiz olması cildinizde,saçlarınızda ve tüm vücudunuzda sağlık demektir. kanınız temizlemek için kozmik beden temizliği yapın. bunun içi önemli nokta kozmik beden temizliğinin,dr. maranki nin söylediği tarihler arasında yapmanızdır.İlk bahar da ve sonbaharda yapılır.yani ayın çakim kuvvetine göre yapılır. diğer zamanalrda yapılan detoks fayda vermez.
SAÇALARINIZA;
çam yağı,sarımsak yağı,ısırgan yağı,
badem yağı ve zeytin yağlarından eşit miktarlarda karıştırın ve saç diplerinize firiksiyon yaparak yedirin.başınıza bone geçirip sabah kadar tutun.1. hafta her akşam uygulayın.
2. hafta gün aşırı uygulayın ve 3. hafta her sabah aynı işlemi yapın. yarım saat bekletin ve kayısı sabunu kullnarak yıkayın ve durulama suyuna 1 su bardağı üzüm sirkesi ilave edip durulayın. saçlarınız kuvvetlenecek,güçlenecek,dökülmesi duracak ve dökülenlerin yerine yenisi çıkacaktır.

Popularity: unranked [?]

Gönderen : BİTKİLERİN MUCİZELERİ | Tarih:12/2/2009

sunuculuğunu petek dinçöz ün yaptığı arım balım peteğim programına konuk olarak katılan kozmik bilim uzmanı prof. dr. AHMET MARANKİ kainat eczanesindeki bitkilerin faydalarını,hangi hastalığa hangi bitkinin nasıl kullanılacağı konusunda konuşan maranki, sözleri arasında hibrit tohumlardan üretilen besin maddelerinin sağlığımıza çok zararlı olduğunuda söyledi.
KALP DAMAR HASTALIKLARI İÇİN:
kırmızı alıç:
yaparaklarıya,çiçekleriyle ve kendisiyle birlikte kaynatıp çayını yapın ve 20 gün boyunca için.
hergün öğün aralarında taze havucu sıkın,içine 1 tatlı kaşığı zeytin yağı ialve edin ve için.aynı zamanda havuç suyu kemik gelişimine faydalıdır. kemik erimesine karşı koruyucudur. toksin atıcıdır kalp damar hastalıklarına karşı önleyicidir.
HİPERTİROİD İÇİN:
Hergün bir demet dereotu yiyin. bunun yanısıra maydonoz ve tere tüketin. ayrıca beyaz lahanayı çiğ olarak tüketin.

Popularity: unranked [?]

Benzer Yazılar



0 yorum:

Yorum Gönder