16 Ekim 2010 Cumartesi

Ahmet Maranki: Hangi Tür Etleri Tüketebiliriz? Video izle

Yazının devamını okuyun… »

Popularity: 9% [?]

Prof. Doktor Ahmet Maranki hemoroid (basur) tedavisi önerisi, bir haftada hemoroid hastalığından nasıl kurtulunur? Bitkisel tedavi ile basur hastalığı nasıl tedavi edilir? Ahmet Maranki Video ile hemoroid yani bilinen adı ile basur tedavisi ve alternatif tıp önerisi. Çiğ köfte, urfa köfte üzerine mülahazalar izle, mayasıl nedir?

Yazının devamını okuyun… »

Popularity: unranked [?]

Yazının devamını okuyun… »

Popularity: 9% [?]

Yazının devamını okuyun… »

Popularity: 9% [?]

Ahmet Maranki iştahsızlık sorunu bulunanlar için önerilerde bulundu.İnsan bütün günün enerjisinive sağlıklı olabilmesi için temel şartı yediği yemeklere borçludur.Eğer iştahsızlık problemi yaşarsanız mutlaka bunu ciddiye almanız gereklidir.İştahsızlığın altında yatan nedenin iyi araştırılması gerekir.Niçin iştahsızsınız bu bir hastalığın belirtisi mi yoksa.Herşey olabilir aklınıza her zaman en kötüsünü getirmeyi ve herşeye hazırlıklı olmayı unutmayın.
İştahsızlık nasıl giderilir
-Terenin suyunu sıkarak elde ettiğiniz bu suyu günde 1 bardak içebilirsiniz.
-4-10 gram arası kantaron bitkisi 1 bardak kaynar suyun içinde 10 dakika kaynatılır.Yapmış olduğunuz kantaron kürü öğle ve akşam olmak üzere günde 1 bardak içilir.
-İştah açıcı bitki ve meyveler bulunur.Bunlardan bol bol tüketebilirsiniz.İştah açıcı bazı bitkiler: turp,soğan ,maydanoz,ahududu,ardıç,sarımsak,kimyon,nane,badem,ceviz,limon portakal bazı iştah açıcı bitkilerdir.
NOT: “Bu site Sayın Ahmet Maranki’nin resmi sitesi değildir.

Popularity: unranked [?]

Ahmet Maranki Cilt Bakımı Maskesi

Cildimiz adeta bizim kartvizitimizdir.O nedenle cildimize iyi bakmamız gerekir.Kimse olandan daha erken yaşlanmak istemez.Eğer böyle bir düşünce içerisindeyseniz cilt sizin için kilit kelimedir.Cildinize iyi bakarsanız yaşlılığın olumsuz etkileri ile daha geç yüzleşebilirsiniz.Birde cilt bakımına mümkün olabildiği ölçüde erken başlamanız tavsiye edilir.Yaşlandıktan sonra cilt bakımının pek bir işe yaramadığını gözlemlersiniz.Benim yaşım genç ne cildi falan demeden cilt bakımına önem vermelisiniz.Yaşlandığınız zamanda yaşıtlarınızdan daha genç ve diri cilde sahip olarak bunun ödülünü fazlasıyla alacaksınız.Ahmet Maranki yumurta ve havuç karışımı bulunan cilt bakım maskesi önerdi.
Ahmet Maranki Cilt bakımı
Malzemeler:1 tane yumurta,1 kaşık havuç suyu,yarım kaşık zeytinyağı
Hazırlanışı:Yukarıda saydığımız bütün malzemeleri bir kap içerisinde iyice karıştırın.Cildinizi temizledikten sonra hazırlamış olduğunuz karışımı yüzünüze uygulayın.Etkisini görebilmek için en az 15 dakika ciltte bekletin.Sürenin tamamlanması ile birlikte cildinizei ılık su ile bol bol yıkayın.

Popularity: unranked [?]

Sürekli öksürüyor musunuz ? Peki öksürük sorunundan nasıl kurtuluruz ? Ahmet Maranki’nin öksürüğe karşı önerileri, öksürükten kurtulmak için yapılması gerekenler ve Şifalı bitkiler sayesinde sizde öksürme problemiminizden kurtulabilirsiniz.

Yazının devamını okuyun… »

Popularity: unranked [?]

Ahmet Maranki – Detoks Kampı

2005 yılında Prof. Dr. Ahmet Maranki ve Sağlık Bakanlığı tarafından integratif tıp konularıyla ilgili 10 yıl yurtdışında görevlendirilen değerli eşi Bioenerji ve İgleroterapi uzmanı Ekstrasens Elmas Maranki hocalarımızın nezaretinde Türkiye’de gündeme getirmeye çalıştığımız Kozmik Bilinç bugün milyonlarca takipçisiyle yoluna devam etmektedir.

Yazının devamını okuyun… »

Popularity: unranked [?]

Ahmet Maranki sağlık ve güzellik kürleri:

Ahmet Maranki sağlıklı yaşam ve hastalıkların doğal yollarla tedavisi için doğal ve bitkisel kürlerini her fırsatta açıklıyor.

Yazının devamını okuyun… »

Popularity: unranked [?]

Ahmet maranki kozmik şifa şerbeti

TRT 1 de yayınlanan Sabiha Akdemir’in sunduğu Günbegün programına konuk olan Prof. Dr. Ahmet Maranki Kozmik şifa şerbeti tarifini verdi:

Yazının devamını okuyun… »

Popularity: unranked [?]

Benzer Yazılar



0 yorum:

Yorum Gönder