2 Ekim 2010 Cumartesi

Afyon Özel Park Hastanesi

Özel Park Hastanesi







































Hastane Adı:Özel Park Hastanesi
Telefon:(0272) 444 40 03
Faks:(0272) 213 93 44
Adres:Afyon-İzmir Karayolu 2.km AFYONKARAHİSAR
İl:Afyon
İlçe:Afyonmerkez
Web Adres:www.parkhastanesi.com.tr


Özel Park Hastanesi, Özel Sağlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adı altında 09 Haziran 2006 tarihinde resmi açılış yaparak Afyonda sağlık hizmeti vermeye başlamıştır.Son teknoloji ile donatılan ve “hasta odaklı hizmet” anlayışını benimseyen Özel Park Hastanesi, 32 hekimle 18 branşta toplam 180 personelle sağlıkta aranılan hizmetin adresi haline gelmiştir.”
Özel Park Hastanesinde Acil, Anestezi ve Reanimasyon, Beyin Cerrahi, Cildiye, Çocuk Hastalıkları, Dahiliye, Genel Cerrahi, Göz Hastalıkları, İntaniye, Ortopedi ve Travmatoloji, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Kardiyoloji, Kalp ve Damar Cerrahisi, Kulak Burun Boğaz, Nöroloji, Psikiyatri, Üroloji, poliklinikleri ile güler yüzlü sağlık hizmeti verilmektedir.

Acil servis ve ambulans, Erişkin yoğun bakım, Koroner yoğun bakım, dahili yoğun bakım, cerrahi yoğun bakım, nöroloji yoğun bakım, yeni doğan yoğun bakım, doğumhaneler, ameliyathaneler, göz retina ünitesi, endoskopi ünitesi özel park hastanesi bünyesinde yer almaktadır.

Özel Pak Hastanesinin tüm cerrahi branşlarında açık ve kapalı (laparoskopik) ameliyatlar yapılmaktadır. Kardiyoloji ve kalp damar cerrahisi laboratuar ve ünitelerinde Koroner anjiografi, koroner anjioplasti, açık kalp cerrahisi, ekokardiyografi, eforlu ekg, ambulatuar kan basıncı ölçümü, holter moniterizasyon, yapılmaktadır. Hasta odalarında 5 yıldızlı otel konforu sunulmakta ve her odada, klima, buzdolabı, tv, 24 saat sıcak su bulunmaktadır.

Hastalıklara tanı koymada hekimlerin en büyük yardımcıları olan son teknolojiye sahip laboratuar ve radyoloji ünitelerine sahip Özel Park Hastanesi laboratuarında biyokimya, hormon, hematoloji, immünoloji, seroloji, mikrobiyoloji ve patoloji tetkikleri çalışılmaktadır. Radyoloji ünitesinde ise Bilgisayarlı Spiral Tomografi, 4 boyutlu ultrason, renkli doppler, panoromik diş röntgeni, kemik dansitometri, mamografi, floroskopi, ilaçlı film ve röntgen çekimleri yapılmaktadır.











Özel Park Hastanesi Hakkında
Misyonumuz
Deneyimli, güler yüzlü uzman kadrosuyla etik değerlere bağlı, hasta haklarına saygılı sağlık alanındaki en son teknolojiyi takip ederek yaşam kalitesini sürekli yükselten hızlı, kaliteli ve ekonomik sağlık hizmetini sunmak.

Vizyonumuz

Çağdaş bilgi ve yüksek teknolojiyi kullanarak, tüm branşlarda hizmet veren, nitelikli sağlık çalışanı yetiştiren, hasta memnuniyetini ön planda tutarak, halkın sempatisini kurumsal kimliğe dönüştüren, güvenilir, kolay ulaşılabilen ve dost bilinen, referans bir hastane olmaktır.

Benzer Yazılar



0 yorum:

Yorum Gönder