2 Ekim 2010 Cumartesi

Afyon Telek Doğum Çocuk Hastanesi

Afyon Telek Doğum Çocuk Hastanesi







































Hastane Adı:Afyon Telek Doğum Çocuk Hastanesi
Telefon:(0272) 212 10 50
Faks:(0272) 212 07 20
Adres:Dervişpaşa mh. A.Göbeloğlu cd. No:12 AFYONKARAHİSAR
İl:Afyon
İlçe:Afyonmerkez
Web Adres:www.afyontupbebek.com



Hastanemiz Afyonkarahisar ili Dervişpaşa Mahallesi A.Göbeloğlu Caddesi No:12’de şehir merkezinde yer alan zemin üzeri 4 kattan oluşan ultra modern yapısıyla butik bir dal hastanesidir. Hastanemiz Kadın, Doğum ve Çocuk Hastanesi olup  ilimizde ve bölgemizde ilk ve tek dal hastanesidir. Hastanemiz de  ultra lüks 10 yataklı hasta odalarımız, 2 ameliyathane, 1 erişkin yoğun bakım, 1 pediatri yoğun bakım, Radyoloji laboratuarı  ve son sistem cihazların bulunduğu ve başta hormon tahlillerinin yapıldığı Biyokimya laboratuarımız bulunmaktadır.

Biyokimya laboratuarımızın bir özelliğide ilimizde ilk 9dk’da tahlil sonuçlarını veren ilk laboratuardır. Hastanemiz ilimizin coğrafi konumu göz önüne alındığında sağlık alanında bölgede önemli bir yer tutmaktadır. Hastanemizde hastalarımıza rahat, güvenli, temiz, hijyenik bir ortamda konularında eğitimli, tecrübeli, güler yüzlü personelimizle bilimsel, ilerleyen tıbbın son gelişmeleri takip ederek güncel sağlık hizmetlerinden faydalanarak onlara en iyi, en kaliteli sağlık hizmetini vermek temel amacımızdır.

Hastanemizde şu an 50 civarında sağlık ve idari  personelimizle bize gelen hastalarımıza sağlık hizmeti vermekteyiz. Toplumun temel yapısını oluşturan ana ve çocukların sağlığını en yüksek düzeylere çıkarmak, ana ve çocuk ölümlerini en aza indirmek, aile bütünlüğünün temeli olan çocuklarımıza tüm çiftlerin kavuşmasını sağlamak ve bunları sağlarkende evrensel, vicdani, milli ve tıbbi etik ilkelerinden ödün vermemek de temel prensibimizdir.

Benzer Yazılar



0 yorum:

Yorum Gönder