4 Mayıs 2010 Salı

GÜRKAN KUBİLAY OZON ve ZAYIFLAMA TEDAVİSİ

ozon_tedavisi_gurkan_kubilayDiyet uzmanı ve aynı zamanda Tıp hekimi olan Dr.Gürkan Kubilay, ın zayıflama reçeteleri ve diyet listeleri son dönemlerde oldukça popüler bir hal aldı. Bizler de Sayın Gürkan Kubilay ile ilgili kısa bir biyografi notu hazırladık. Ayrıca yazıda Gürkan Kubilay Ozon tedavisi ile ilgili bilgileri de bulabilirsiniz.

Gürkan Kübilay lisa eğitimini 1980 yılında İzmir Atatürk lisesinden mezun olarak tamamladı ve aynı yıl İzmir 9 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesini kazandı. 1986 yılında ise İzmir 9 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu.

1991 yılında yine İzmir 9 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Uzmanlığı eğitimini tamamladı.

1994 yılında Çin e giderek uzakdoğu tıbbı hakkında çeşitli çalışmalar yaptı ve aynı zamanda Başkent Pekin’de Çinli Akupunktur uzmanlarından Akupunktur eğitimi aldı. Aldığı Akupunktur eğitimi Sağlık Bakanlığınca tanınmaktadır.

1997 Çin’de,1998 Brezilya’da, 1999 Amerika’da ve 2000 de Fransa’da Dünya Akupunktur Kongrelerine katıldı.

Daha sonra çalışmalarını Obesite tedavisi ve alternatif yönemlerle zayıflama çalışmaları üzerine yoğunlaştırdı.

Dr.Gürkan Kubilay İç Hastalıkları uzmanı da olduğu için daha çok, riskli hastalıklar olan, diabet, hipotiroidi, kalp, koroner damar hastalığı, hipertansiyon,astım gibi hastaların da beslenme ve diyet düzenlerinin sağlanması konusunda çalışmaktadır.

Dr.Gürkan Kubilay ayrıca spor yazarı olup , Lig TV’de 6 yıl FUTBOLMATİK programını , Show TV’de de 3 yıl İDDİALI YORUM programını yapmıştır. Halen de FOTOMAÇ gazetesinde spor yazıları yazmaktadır.

Gürkan Kubilay Ozon ve Zayıflama Tedavileri
Zayıflamak için Ozon tedavisi ülkemizde ve dünyada oldukça yeni bilinen ama zayıflama ve incelmeye yardımcı bir tedavi olarak uygunlanmaktadır. Ozon tedavisi kürlerinin uygulandığı yaş, cinsiyet gibi gruplarda herhangi bir kısıtlama bulunmamaktadır.

Ozonla zayıflama yöntemi Tedavisi Kimlere Uygulanabilir ?1) Romatizmal şikayetler ,
2) Stres problemleri olan kişilere,
3) Uykusuzluk insomniye sorunu çekenlere,
4) Anti – Aging ve cilt gençleştirme seansı amacıyla ,
5) Kanser Riski azaltma ve Kanser hastalarına destek için
6) Alerji sorunları olan kişilerdeki alerjik reaksiyon hasasiyetini azaltmada,
7) ÖSS, KPSS gibi stres düzeyi yüksek olan ve bu stresin kişinin başarısını olumsuz etkileme riski olan durumlarda Sınav Öncesi Stres Azaltma amacıyla,
8) Sellülit sorununun çözümünde bölgesel zayıflama desteği sunulması için ,
9) Cinsel işlev sorunları çeken iktidarsız veya cinsel soğukluk sorunlarının tedavisinde ,
10) Zona ve Uçuk tedavisi amacıyla
11) Zayıflama diyetleri için destek tedavi olarak uygulanır.

OZON ve ZAYIFLAMA TEDAVİSİ

Ozon tedavisi zayıflama için destek ve yardımcı bir tedavi yöntemidir. Ozon ile metabolizma hızı artırılmakta ve kişinin daha fazla kalori harcaması sağlanmaktadır. Ozon tedavisi uygulayan kişilerin diyet ve egzersiz çalışmalarına devam etmesi gerekir.

OZON HANGİ HASTALIKLARDA KULLANILIR ?

1) Romatizmal şikayetler ,
2) Stres ,
3) Uykusuzluk,
4) Anti – Aging ,
5) Kanser Riski azaltma ve Kanser hastalarına destek
6) Alerjik bünyeler,
7) Sınav Öncesi Stres Azaltma ,
8) Sellülit desteği ,
9) Cinsel fonksiyon Bozukluğu ,
10) Zona ve Uçuk ile savaş
11) Zayıflama semptomlarına yardımcı

Ozon tedavisi almak isteyen hastalar , önce kendilerine verilen randevu gününde ,detaylı vücut bilgisayar analizi ve 12 ayrı kan tahlili için kliniğimize gelip , bunları yaptırırlar.
Daha sonra tüm sonuçları ile beraber DR.Gürkan Kubilay tarafından , 3 – 5 gün içinde tekrar görülüp , hangi sıklıkta, ne zaman ve ne dozda ozon alınacağına karar verilir.Durumlarına göre ya aynı gün ya da 2 -4 gün içinde Ozon tedavileri başlar.
İstanbul dışından gelen hastalarımız,ilk 2 seansı , bize gelecekleri tarihi önceden bildirdikleri takdirde , 4 gün içinde alabilir ve daha sonra haftada bir gelerek tedavilerine devam edebilirler.

İŞLEM NASIL YAPILIR ?

*** Hastamız yataklarına uzanır. Yaklaşık 1 çay bardağı dolusu kan , özel vakumlu bir şişe ile kolundan alınıp , içine özel bir makinede üretilen Oksijen karışımlı OZON gazı eklenir.Daha sonra OZONLANMIŞ bu kan vücuda geri verilir.Ağrısı ve yan etkisi yoktur.10 – 20 dakikalık bir işlemdir.İşlem sonrası hemen işinize dönebilirsiniz.

OZON’UN FAYDALARI ;

**Kendinizi müthiş dinç ve enerjik hissedeceksiniz.
**Ağrılarınızın ciddi oranda azaldığını göreceksiniz.
**Çok sağlıklı ve derin uyuduğunuzu göreceksiniz.
**Bölgesel Zayıflama sırasında özellikle hanımlarda var olan çatlak ve sellülitlerin çok azaldığını fark edeceksiniz..
**Yorgunluğunuzun ve stresinizin azaldığını hissedeceksiniz.

Benzer Yazılar



0 yorum:

Yorum Gönder