alrs
Alerjik durumlar,genellikle psikolojiktir ya da yanlış beslenmeden kaynaklanabilir. Özellikle son yıllarda hazır gıdaların, boyalı katkı maddeleri içeren yiyeceklerin, beyaz un ve şekerin aşırı miktarlarda tüketilmesi alerjik reaksiyonları artırdı. Her türlü alerjide karaciğerin temizlenmesi ve toksinlerin atılması çok önemlidir. Ahmet maranki önerileri için
Yeterli miktarda C vitamini almak çok önemlidir. Alerjik belirtiler görülen kişinin, vücut direncini azaltan pastırma, sucuk, konserve, et ve balıklar, kavun, çilek gibi gıdaları tüketmekten kaçınması gerekir.
Alerjiye karşı pratik bitkisel çözümler
Alerjisi olan kişilerin, şahtere, ısırgan, zerdeçal, aloe-vera, yulaf ezmesi, maydanoz, sarımsak, soğan, buğday çimi, taze bezelye, soya fasulyesi, badem, fındık, muşmula, atkuyruğu ve sinirli ot gibi besinleri bol bol tüketmesi yararlıdır.
Günde 2-3 bardak ısırganotu çayı, öğün aralarında içine tatlandırıcı madde konmadan içilmelidir. Alerjiyi, oluşturan sebebe göre tedavi etmek en doğrusu olan yoldur.diğer ahmet maranki tavsiyeleri
2 Mayıs 2010 Pazar
Ahmet maranki alerji belirtileri ve tedavisi
Benzer Yazılar
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder